T-Mobile volgt Vodafone met 4G internet

4gdekking

In navolging van Vodafone en KPN is provider T-Mobile gisteren ook gestart met het opvoeren van de internetsnelheden voor haar gebruikers. Het zogenoemde 4GMAX word voorts aangeboden aan klanten met de abonnementen: Stel Samen, Helder en Mobiel Breedband Internet. De snelheden zullen tot max 120 Mbit per seconde oplopen.

De klanten met bovengenoemde abonnementen worden kosteloos omgezet naar 4GMAX. Tot aan einde van dit jaar zal T-Mobile haar werkzaamheden verrichten om in 20 steden 4G dekking te realiseren, in December zal dan ruim 70% van de klanten gebruik kunnen maken van T-Mobile’s 4G netwerk. De overige 30% zal gerealiseerd worden in 2015 en heeft T-Mobile landelijk dekking met haar netwerk.

De provider is in staat hogere snelheden aan te kunnen bieden dankzij de 1800 MHz band, deze frequentie band behoeft geen aanpassingen en kan daarom meteen aangeboden worden. Inwoners van de provincie Brabant en Flevoland kunnen hiervan profiteren. Enig minpunt is dat dankzij de hoge frequentie het bereik kleiner word, daarom word daar in de loop van volgend jaar ook de 900 MHz band aan toegevoegd.

Wilt u ook sneller internet op uw mobiel of laptop? maar heeft u nog niet het juiste abonnement? Vergelijk dan op Telecomaanbieders.com alle providers.

T-Mobile volgt Vodafone met 4G internet
Stem!