Samsung Galaxy S7

Samsung galaxy s7
De Galaxy S7 van Samsung werd uitgebracht in februari 2016 en is de opvolger van de S6. De Samsung galaxy S7 is voorzien van een snelle processor: De Exynos 8890 en tezamen met een werkgeheugen van 4GB kan hij razendsnel apps openen. Net als de Samsung Galaxy S7 Edge is dit toestel voorzien van een sterke behuizing van glas en metaal waardoor hij naast krasbestendig ook nog eens waterbestendig en stofbestendig is. De Galaxy S7 onderscheid zich van de Edge zonder de gebogen randen en hij heeft een iets kleiner beeldscherm van 5.1 inch. Ook heeft deze smartphone een Amoled scherm met een hoge resolutie (2560 bij 1440 pixels).

Samsung Galaxy S7 specificaties

De achterkant van de Samsung Galaxy S7 voelt lekker glad aan omdat de lens van de camera dit keer minder uitsteekt. Ook kan de smartphone binnen een uur volledig opgeladen worden of dit nu bedraad is of draadloos beide opties zijn mogelijk. De camera is een 12 megapixels camera en hij is voorzien van een vernieuwde lens en een grotere sensor waarbij de gebruiker bij weinig licht toch goede foto’s kan maken. De camera aan de voorkant is 5 megapixels altijd goed voor een selfie en beter beeld bij beeldbellen.

Sneller dankzij Android 6.0 Marshmellow

Het besturingssysteem is Android 6.0 Marshmellow conform de laatste versie van Google. Ook kan men de handige zoekfunctie gebruiken van Google Now on Tap. De Galaxy S7 en S7 Edge zijn verkrijgbaar in de kleuren: Zwart, Wit, Goud en Zilver. Het toestel ligt iets zwaarder in de hand dan de Edge versie want hij weegt 138 gram. Het opslaggeheugen is 32GB standaard en deze kan uitgebreid worden met een microSD kaartje.

Vergelijk nu op Telecomaanbieders.com alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7 en vind de goedkoopste GSM deal. Vergelijken is makkelijk en gratis door de filteroptie’s te gebruiken zo ontvangt u van ons een op maat gemaakte gsm vergelijking met de beste aanbieding.


Samsung Galaxy S7
2.1 (42%) 10 votes

Een reactie plaatsen