Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung-Galaxy S7 Edge
De Samsung Galaxy S7 Edge is samen met de Galaxy S7 de nieuwste smartphone van fabrikant Samsung. De Galaxy S7 Edge is net als de Samsung Galaxy S6 Edge voorzien van mooie edges (hoeken0 die aflopen. Hij mag qua uiterlijk dan niet veel verschillen van zijn voorganger toch voelt dit toestel al een stuk beter aan in de hand. Een extra mooi element aan deze smartphone is toch dat hij waterbestendig is en voorzien is van een IP68 certificaat, dit betekent dat de Galaxy S7 een sterke behuizing heeft en mocht het voorkomen en hij valt in het water dat hij waterbestendig is. Niet iets waar je meteen bij stilstaat tot het je overkomt.

Samsung Galaxy S7 Edge Specificaties

Het toestel heeft een behuizing van metaal en glas waardoor hij heel lekker in de hand ligt. Het Amoled beelscherm heeft een hoge resolutie van 2560 bij 1440 pixels waarmee je foto’s en video’s in een virtual reality kunt bekijken. Ook zijn de foto’s van een haarscherpe kwaliteit. Het beeldscherm van de Galaxy S7 is 5.5 inch iets groter dan het beeldscherm van de iPhone 6s met zijn 4.7 inch. De opslagcapaciteit bij het standaardmodel ligt op 32GB en is uitbreidbaar met een microSD kaartje. De browser van de de Galaxy SY draait op Android Marshmellow en het toestel is voorzien van een geheime stand die weer te beveiligen is met je persoonlijke vingerafdruk of een wachtwoord.

Samsung Galaxy S7 Edge vergelijken op Telecomaanbieders.com

De camera heeft 12 megapixels en kan tevens worden gebruikt worden voor het maken van 4k video opnames. Het gewicht van de Samsung Galaxy S7 Edge is 132 gram. De front camera is 5 megapixels dus meer dan geschikt voor het maken van scherpe selfies. Bekijk op de Telecomaanbieders.com alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7 Edge en stap vandaag nog gratis over.


Samsung Galaxy S7 Edge
1.9 (37.5%) 8 votes

Een reactie plaatsen