KPN komt in navolging van Vodafone ook met 4G internet

4ginternet

Telecommunicatiebedrijf KPN is begonnen met het uitrollen van 4G in Den Haag. De volgende steden: Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Schiphol volgen nog voor het einde van dit jaar met 4G.

Afgelopen maand startte Vodafone zij levert alle klanten 4G, het plafond is opgeheven. En nu dan is KPN in navolging van Vodafone ook gestart. Dankzij het snelle 4G internet word de capaciteit verhoogd voor alle gebruikers. KPN stelt dat haar 4G stabiel blijft en de snelheid gegarandeerd blijft ondanks de drukte. Voorts is er nog maar 1 toestel dat het 4G netwerk ondersteunt, desalniettemin bied het ook voordelen voor gebruikers die een toestel hebben die geen 4G ondersteunt, de snelheden zullen voor deze gebruikers ook hoger worden.

Er zullen de komende maanden meer smartphones uitgebracht worden die ook het 4G netwerk ondersteunen, op dit moment ondersteunt alleen de Samsung Galaxy Alpha 4G.

Vodafone heeft gemeld dat er in Amsterdam ook al 4G+ antennes zijn geactiveerd, dit komt neer op 25% aan dekking voor de stad op 1 oktober is de hele stad voorzien van 4G.

Vergelijk aanbiedingen KPN op Telecomaanbieders.com.

Bron: Nu.nl

KPN komt in navolging van Vodafone ook met 4G internet
Stem!