iPhone SE

base_Apple-iPhone-SE-16GB-Rose-Gold_1
Recentelijk heeft Apple bekend gemaakt een nieuw toestel uit te brengen: De iPhone SE wat staat voor Special Edition. Volgens de traditie brengt de fabrikant haar nieuwe toestellen uit in September van een kalenderjaar. Met deze versie heeft Apple haar trend gewijzigd. Wat mogen we verwachten van de iPhone SE? De Special Edition is voorzien van een 4 inch scherm en heeft dezelfde A9 chip als de iPhone 6S ook kan men gebruik maken van een 12 megapixel camera die ook nog eens 4K video’s maakt. Simpel samengevat heeft de Special Edition dus hetzelfde onder de kap liggen als zijn grotere broertje de iPhone 6S en heeft hij het uiterlijk van de iPhone 5S.

iPhone SE Specificaties

De iPhone SE is dus de fijnere en kleinere versie van de iPhone 6S of anders gezegd een zelfde versie van de iPhone 5S met de specs van de iPhone 6S het is maar net hoe je het bekijken wilt. Veel consumenten waren zeer tevreden over de iPhone 5 serie omdat deze qua formaat goed in de hand lagen in tegenstelling tot de iPhone 6 en 6S. De special edition van Apple is beschikbaar in de bekende kleuren maar ook dus in de Rosé gouden versie die zeer populair blijkt.

Voor het maken van selfies is de camera in de iPhone SE zeer geschikt omdat het ingebouwde RETINA display met Retina Flash werkt waardoor de foto’s nog scherper en veel gedetailleerder tot hun recht komen. Ook zorgt de True Tone Flash ervoor dat de kleuren in uw omgeving worden afgestemd. Ook dit toestel is voorzien van Touch ID voor een optimale bescherming tegen derden en onjuist gebruik. Wat alleen niet in het toestel aanwezig is is de Touch Force, maar dat mag de pret niet drukken.

Good old Siri staat ook met de SE tot uw dienst voor het inspreken van berichten of het opzoeken van locatie’s. Facetimen is ook mogelijk met iedereen die in het bezit is van een iPhone, iMac of iPad. Wel zo handig en gratis ook nog. De iPhone SE zal vanaf 29 maart 2016 beschikbaar komen houd daarom Telecomaanbieders.com in de gaten zodat u weer alle gsm aanbiedingen met de iPhone SE kunt vergelijken. Tot die tijd kunt u gerust andere aanbiedingen van alle iPhones vergelijken op Telecomaanbieders.com.


iPhone SE
1.5 (30.77%) 13 votes

Een reactie plaatsen