iPhone 6s

iphone6S
IPhone 6S vergelijken op Telecomaanbieders.com. Apple heeft recentelijk dit tussenmodel uitgebracht en doet vooral niet onder voor haar voorgangers. Dit toestel is uitgebreid met een nieuwe snellere processor met nog meer geheugen. Het beeldscherm is zodanig verbeterd dat het razendsnel reageert op tikken. De functie Force Touch zorgt ervoor dat het scherm nog gevoeliger is voor aanrakingen. Zo kunnen er bepaalde snelkoppelingen toegepast worden aan de aanrakingen en kan men beter navigeren in het toestel. Het toestel weegt 143 gram maar voelt desondanks vederlicht aan. De standbytijd is 240 uren en de spreektijd 840 uren.

iPhone 6s specificaties

Aan de achterkant is door Apple een 12 megapixel camera geplaatst die verrassend mooie foto’s kan maken. In combinatie met de optische beeldstabilisatie en andere handige optie’s zult u nooit meer wazige foto’s krijgen. Ook kan men 4K video’s opnemen met een voortreffelijke kwaliteit. Aan de voorkant bevind zich een 5 megapixel camera die u onder andere kunt gebruiken voor het maken van een mooie selfie of te gebruiken om te Skypen. Dan de chip: De verbeterde A9 chip zorgt voor betere grafische optie’s en maakt de iPhone 6s sneller dan ooit. Wat verder ook vernieuwd is de mogelijkheid om een wachtwoord in te voeren van zes cijfers zodat het nog moeilijker word om het wachtwoord te raden. Apple heeft een nieuwe kleur toegevoegd aan het assortiment: De rosé gouden versie zodat u hiermee een hippe kleur iPhone heeft. De formaten van de iPhone 6s zijn er in 4.7 inch en 5.5 inch.

Apple heeft al een nieuw model in de lijn staan en dat is de iPhone 7, voorspellingen zijn er al gedaan en de verwachting is dat de iPhone 7 een stuk lichter en dunner word dan de iPhone 6S. Dit toestel zal waarschijnlijk ook weer worden aangekondigd in September 2016 tot die tijd kunt u alle Apple iPhone aanbiedingen blijven vergelijken op Telecomaanbieders.com. Wanneer de iPhone 7 uitkomt zullen wij deze ook weer zo snel mogelijk opnemen in onze telecomvergelijker. Houd ons daarom regelmatig in de gaten door onze website te bezoeken.

Vergelijk nu ook alle andere gsm aanbiedingen en vind jouw iPhone 6s GSM TOPDEAL!


iPhone 6s
2.9 (58%) 20 votes

Een reactie plaatsen